Güzel gazetemizin değerli okuyucuları. Denizlerin mis kokan derinliklerinden merhaba.
Rabbim ülkemize devletimize ve tüm dünya üzerinde corona covid 19 virüs’ten kurtulmamızı nasip etsin. En kısa zamanda özlediğimiz içimizde buram buram tüten camilerimizde şükür namazı kılmayı nasip etsin…
Yeni dünya düzeni kuruluyor.
Dünya devletleri virüse karşı mücadele veriyor. İngiliz kraliyet ailesi II. Elizabeth 6. Kez halka sesleniş konuşmasını yaptı.
Ve kapalı sarayına çekildi. Konuşmada dikkat çeken ülkesinin bu durumlarını aşacağını ve ciddi ekonomik sıkıntıların beklediğini ifade etti. Aslında Avrupa devletlerinin yeni bir ekonomik buhran yaşayacağına işaret olabilir.
Dünya devletlerinin yakın zaman tarihine bakacak olur isek savaşların birçoğu petrol yüzünden meydana geliyordu.
Bu durumu çoğumuz biliyoruz. Ama artık bu virüsten öyle olmayacağını göreceğiz. Nedeni ise baktığımız zaman petrol varil fiyatlar.
İnsanın aklına kocaman NEDEN sorusu geliyor. Aslında bu bizlere artık savaşların petrol yüzünden çıkmayacağının bir göstergesi.
Artık petrol devletleri eskisi gibi dünya siyasetinde istedikleri yeri ve makamı bulamayacaklar. Arabistan kralı şeyhi eski konumu olmayacak. Dünya artık değişiyor.
Belki bu virüsün önden çıkacağını tahmin ederek çıkmadan önce yapılan birçok planlar insanlar evlerinde iken devriye giriyordur.
Tüm dünya bir virüs yüzünden ekonomik ve sağlık alanında sıkıntıya girdi ve girmeye devam ediyor. Eskiden savaşlarda bir kazanan yâda birçok kazanan ve kaybeden taraflar vardı. Silah satan sağlık malzemesi satanlar kazanan idi. Peki şimdi virüs nedeniyle kazanan kim?
Neden petrol varilleri düşerken dolar yükseliyor
Kazanan ABD virüse karşı dünya devletlerini kurtaracak sözde virüse karşı aşı buldum diyerek.
Peki ya sonrası nasıl anlaşmalar imzalanacak. Artık dünya evinde iken birileri bir şeylerin peşinde. Sizce 3.dünya savaşı çıksa bu kaos ortamı kadar etkili olabilir miydi?
Plan bir şekilde işliyor. Yeni bir enerjinin yeni bir düzenin peşindeler dünyayı yönetenler. Hedef tüm dünya.
Ama tüm dünya masum.
Birileri hariç.
O birileri ABD’den başka kimse değil! Bu virüs ile mücadele verilirken bilgisayar devlerinden ve dünyanın en zengin insanı Microsoft’un kurucusu Bill Gates sessizliği dikkat çekici. Önümüzdeki yazımızda buradan devam edeceğiz.
SAĞLIKLI KALIN HOŞ ÇA KALIN. EVDE KALIN…

Editör: Haber Merkezi