İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimdeki son gelişmeleri, sıkıntıları ve çözüm yollarını masaya yatırmak için ilçe  değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyor. 
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol eşliğinde Aydıncık Kaymakamı Alperen Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek İlçe eğitimi hakkında istişarelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, Müdürlük yöneticileri ve 13 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımıyla Aydıncık Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol tarafından Aydıncık eğitim öğretim süreçleri hakkında sunum yapıldı.
Sunumun ardından İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yerine getirilmesi gereken iş ve işlemlerden bahsederek gündem maddelerinden; akademik başarının her eğitim kademesinde artırılması, öğrenci kazanımlarının elde edilme süreçleri ile ölçme -değerlendirme konusunda yapılan çalışmalar, okul sporları, pansiyonlar ile taşımalı eğitim planlamaları konuları görüşülerek kararlar alındı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden yürüttükleri projeler ve eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Altınkaynak,  talep ve önerileri alarak, fikir alışverişinde bulunup emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan yöneticilerimize teşekkür etti.
Toplantının ardından Aydıncık Kazankaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak öğrencileri sınıflarını ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya gelerek, sohbet etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak,  toplantıların eğitim düzeyinin yukarılara çekilmesi açısından çok fayda sağladığını söyledi.  Altınkaynak, öğretmen ve yöneticilerin eğitimle ilgili sorunları dile getirdiklerini ve bu güne kadar bu sorunlardan bir çoğunun çözüme kavuşturulmasına yönelik adımlar atıldığını kaydetti.
                      ÇETİN MERMERTAŞ
 

Editör: Hakimiyet Gazetesi