Gelecek Partisi Yozgat’ta teşkilatlanmaya devam ediyor. Gelecek Partisi İl Başkanlığı Yozgat’ta ki çalışmalarına hız vererek Sarıkaya ilçe atamasını gerçekleştirdi.
Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi, il bazında hemen hemen tüm Türkiye’de örgütlenmesini sürdürürken, ilçe bazında da atamalarına devam ediyor.
Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nde Sarıkaya ilçe başkanlığı görevine Ali Aksakal atandı. Aksakal’a yetki belgesini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu verdi.
Gelecek Partisi Sarıkaya İlçe Başkanı Ali Aksakal, korku atmosferini ve puslu havayı dağıtacaklarını söyledi.
Gelecek Partisi Sarıkaya Kurucu ilçe başkanı olarak atandığına değinen Aksakal, “İsmet Özel'den ilhamla inanmışlarla çıktık yola. Suyu bulandırıp, korku atmosferini egemen kılmaya çalışanlara inat, puslu havayı dağıtmak için sözleştik. Girdiğimiz her ortamda dürüst-ahlaklı bir lider olarak bahsedilen kıymetli hocamız Ahmet Davutoğlu ile beraber olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Baktığımızda Aliya'dan izlerin önümüze düştüğü hocamız duruşuyla bize 'putları yıkmanın idealleri korumanın' önemini hatırlatıyor. Aynı zamanda liderimiz "Beni değil, gelecek partisini değil, hakkı ve adaleti savunun" diyerek değer istismarlarına son vermek için seferberlik çağrısında bulunuyor. Bu zaviyeden bakınca Sarıkaya ilçemizde bu kurumsallığı yakalamaya çalışıp politikalarımızı anlatmanın çabası içerisinde olacağız. Bu vesileyle Sarıkaya ilçe başkanlığı görevine bizleri uygun gören kurucu il başkanım Ömer Aydoğmuş abime ve genel başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu hocama teşekkür ediyorum. Arayıp hayırlı olsun diyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Zor ama anlamlı bir yol. Bu yolda hedefimiz kalp kırmak değil onarmak. Ayaklar altına alınan devlet teamüllerinin tekrar yaşatmak. Memleketimize bir nebzede olsa teşkilatımızla birlikte fayda sağlamak” dedi.

Editör: Haber Merkezi