Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Yeni Hizmet Binası ve Tesisleri’nin temeli kurban kesilerek dualarla atıldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç ve il protokolünün katılımıyla düzenlenen temel atma törende duaların ardından ilk beton döküldü ve çalışmalar resmen başladı.

9 bin 840 metrekare inşaat alanına sahip olan Yeni Hizmet Binası ve Tesisleri tamamlandığında, daha modern imkânlarla güçlü bir altyapı sağlayarak, vatandaşlara daha kaliteli güvenlik hizmetleri sunacak.

“Her Gün Her Ay Yeni Bir Hizmete Ya Temel Atıyor Ya Da Açılışını Yapıyoruz”

ÖĞRENCİLER GÖZÜ BAKANLIKTA: KYK Bursu Zamlı Ücretleri ve İlk Ödeme Tarihi Ne Zaman Açıklanacak?
ÖĞRENCİLER GÖZÜ BAKANLIKTA: KYK Bursu Zamlı Ücretleri ve İlk Ödeme Tarihi Ne Zaman Açıklanacak?
İçeriği Görüntüle

Yeni hizmet binasının temel atma töreninde konuşan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, "Türkiye Yüzyılı" hedefleri doğrultusunda durmaksızın ilerlediklerini söyledi.

Yozgat'ta her gün her ay yeni bir hizmete ya temel atıklarını ya da açılış yaptıklarını vurgulayan Vali Özkan yaptığı açıklamada, “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye Yüzyılı hedefine doğru durmaksızın, sarsılmaksızın, düşüp takılmaksızın yol almaya devam ediyoruz. Yozgat'ta Bozok Yaylası'nda her gün her ay yeni bir hizmete ya temel atıyor ya da açılışını yapıyoruz. Bu sayede Türk milletinin kadim toprakları olan Yozgat coğrafyamızı imar etmeye devam ediyoruz. Tabii bunların yanı sıra bir de en büyük inşa gönüllerdedir. Türk Milleti’nin birliğine ve beraberliğine örnek, gönülleri nakış nakış süslemeye, gönülleri almaya, elleri tutmaya devam ediyoruz. İnşallah daha daha nice hizmetlerde Allah buluşmayı nasip etsin. Jandarma teşkilatımız açısından önemli olan hem korunaklı hem kullanışlı olacak olan Jandarma binamiz bizler için son derece önemliydi. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız, İçişleri Bakanımız, önceki dönem Jandarma Genel Komutanımız, mevcut Jandarma Genel Komutanımız, milletvekillerimiz desteği ve katkılarıyla her zaman yanımızda oldular himayelerini hiç eksik etmediler. Yeni binamız inşallah önümüzdeki yıl sonuna kadar kazasız belasız biter. Kahraman Türk Jandarması kendine yakışır bir merkeze kavuşmuş olur. Ben emek veren arkadaşlarıma, himayelerini bizden esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, destekleriyle yanımızda olan bakanlarımıza, bizlerle birlikte yol yürüyen mesai arkadaşlarımıza ve Ankara dediğimizde ne işimiz varsa ne talebimiz varsa peşinden koşan milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyor yeni binamızın Jandarma teşkilatımıza ve Yozgat’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Tasarruf Tedbirlerinden Biz Yozgat Olarak Etkilenmiyoruz”

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan da Türkiye genelinde uygulanan tasarruf tedbirlerinden Yozgat’ın etkilenmediğini vurguladı.

Dosta güven düşmana korku veren jandarma teşkilatına böyle bir hizmet binasının yakışacağının altını çizen Milletvekili Şahan, “Bugün önemli bir iş için jandarmamızın yeni hizmet binasının temel atma törenindeyiz. Bu hizmetin Yozgat'ta kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler beyefendi ve önceki dönem bakanımız kıymetli Bakanımız Hulusi Akar Bey’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Dosta güven düşmana korku veren ordumuza, jandarmamıza, böyle güzel bir hizmet binası yakışırdı. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum malumunuz tasarruf tedbirleri uygulanıyor ancak tasarruf tedbirlerinden biz Yozgat olarak etkilenmiyoruz. Bu hizmet binamızı da kısa zamanda Yozgat'a kazandırmış olduk. Tüm Jandarma alayımıza ve Yozgat'ımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum” diye konuştu.

Muhabir: Sümeyye İlhan