Ankara’nın Mamak ilçesinde Şahintepe Mahallesi 675. Sok. Mansuroğlu Apartmanında yangın çıktı. Evde elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın maddi hasara yol açtı. Yangın nedeniyle evinin tamamı yanan Can ailesinin tüm eşyaları kullanılamaz hale geldi. Ev sahibi Sevgi Şahin, “Maddi olarak durumum iyi değil. Yanan ev kullanılamaz hale geldi. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bu konu hakkında yetkililerden destek bekliyorum” dedi.
Tedavi için Ankara’ya taşındı
Ankara’da yaşayan Yozgatlı aile büyük bir dram içerisinde yaşam mücadelesi veriyor. Eşinin vefatının ardından yatalak çocuğunun tedavisi için Ankara’ya taşınan Sevgi Şahin, elektrik kontağından çıktığından tahmin edilen yangın nedeniyle tüm eşyaları yanarak kullanılamaz hale geldi. Geçen hafta meydana gelen yangının ardından ailenin dramı ikiye katlandı. Bir yandan küçük çocuğunun tedavisi için çaba harcayan Sevgi Şahin, diğer yandan hem geçimini hem de diğer çocuklarına bakmak durumunda kaldı.
Yangının ardından yatalak çocuğunun hastaneye yatırılması ile rahat bir nefes olan Sevgi Şahin şimdi de kredi ile aldığı evin bakım, onarım ve tadilatı için yardım bekliyor.
Ev sahibi Sevgi Şahin, ''Eş, dosttan yardım bekliyoruz. Yardım kampanyası ile yapabilirsek yapacağız. Başka türlü yapma imkanım yok“ diyerek çağrıda bulundu.
Hayırseverlerin
desteğine ihtiyacı var
Yozgat’ta ikamet eden Sevgi Şahin, eşinin vefatı nedeniyle çocuğunun tedavisini güçlükle yaptırmaya çalıştı. Tedavi gören çocuğuyla birlikte Ankara’ya taşınan Sevgi Şahin, uzun süre bu şekilde yaşam mücadelesi verdi. İmkansızlıklar nedeniyle Ankara’da ikamet etmek zorunda kalan Sevgi Şahin, geçen hafta çıkan yangında hayatı bir kez daha karardı.
Hayırseverlerden yardım bekleyen Sevgi Şahin, “Geçen hafta evim yandı. Hala enkaz içinde. Hiçbir yerden yardım gelmedi. Kendi çabamla toparladığı çalışıyorum. Evi kredi ile almıştım, gücüm yetmiyor” dedi.
Yatalak hasta oğlu Osman ile aynı çatı altında olmak istediğinin altını çizen Sevgi Şahin, evladının cihazlara bağlı yaşamını sürdüğüne dikkat çekti.
Yangında tüm cihazların da kullanılmaz hale geldiğini vurgulayan Sevgi Şahin, “Çocuğumun tedavisinde kullandığı cihazları yandı. Kalp yetmezliği, kas hastalığı, astım solunum cihazlarımız hasar gördü. Cihazı temin ettiler. Ama evin inşaatına yaptırmak için kimsem yok. Evin yeniden yaşanılır hale getirilmesi için yardım istiyorum. Evim kül oldu. Yaklaşık bir haftadır oğlumdan ayrıyım. Benim canımı çok acıtıyor. Oğlumla bir araya gelmek için yardım bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi