Futbola dönüş başlıyor. Avrupa’da futbol heyecanı taraftarsız, virüs etkisi altında yaşanırken, ülkemizde 12 Haziran’da start verilecek.
Süper Lig’de başlayacak olan yeni dönem futbolda, Haziran ayı içerisinde 1. Lig, Temmuz ayında da 2. Lig, 3. Lig ve BAL liglerin de meşin yuvarlak dönecek.
TFF 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor, Haziran ayı ilk haftasında kendi tesislerinde toplanarak kalan maçlar için çalışmalara başlayacak.
Yozgatspor teknik direktörü Cemal Çıldır, hazırladığı çalışma programını yönetime sundu.
Video konferans sistemi ile istişare toplantısının ardından Haziran ayı içerisinde takım toplanıp, kaldığımız yerden çalışmalara başlaşacak.
Teknik direktör Çıldır, sürekli olarak oyuncularla irtibat kurarak, sağlıklarını dikkat etmeleri gerektiği, formda kalmaları uyarısında bulunuyor.
Yozgatsporumuz ligler başlayacakmış gibi hazırlıklarını yürütüyor.
Korona virüs nedeniyle çalışmalarını evlerinde sürdüren oyuncuların durumunun iyi olduğu da açıklandı.
TFF tarafından ligler için resmi açıklamaların yapılmasının ardından oyuncularda Yozgat’a gelecek.
Tesislerde çalışmalara başlamadan takım ve personel komple bir covit 19 testi yapılacak.
Yönetim futbolcuların sağlığına öncelik olarak bakıyor. Kulüp binasında da gerekli önlemler alınmaya başlandı. Dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Takım geldiğinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacak.
Liglerin sağlıklı bir şekilde başlamasını temenni ediyoruz. İnşallah bu süreç biran evvel biter ve müsabakalar başlar. Özlem duyduğumuz futbol geri gelir.
Sağlıcakla kalın tedbiri elden bırakmayalım.
Hoşçakalın…

Editör: Haber Merkezi