Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü bir dönem için değil, Türk Futbolunda Yozgat’ın markası Sporun altyapısı olmak için kurulmuştur dedi.
Başkan Aydoğmuş yaptığı açıklamada şunları söyledi “Akdağmadeni Gücü Spor külübü Sivas Spor Okulu olarak 8 -15 yaş arası sporcu öğrencilerle başarılı bir dönem geçirdiklerini söyleyen başkan Aydoğmuş sözlerini şöyle devam etti; Geride bıraktığımız Yaz sezonunda "Yozgat 'ta Dostluk gelişecek" sloganıyla Yozgat İl ve ilçeler arası turnuvalar yaptık, hazırlık maçları düzenledik. Ardından Sporcularımızı Süper Lig takımlarımızdan Konya Spor tarafından Konya’da düzenlene 3 günlük kampa gönderdik. Daha sonra Sivas Spor tarafından Sivas 'ta düzenlene 3 günlük turnuvaya katıldık. Her iki kampta da başarılı sonuçlar elde ettik ve Sporcu öğrencilerimiz için çok büyük deneyim oldu dedi.
Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Sivas Spor Okulu olarak 2023 2024 sezonundada eğitimlere ara vermeden devam edeceklerini dile getiren başkan Aydoğmuş, Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü olarak 8. 15 yaş arası sporcu öğrencilerimizle 2023 2024 sezonunda da haftada 3 gün Sivas Spor Okulu bünyesinde eğitimlerine devam edeceğini dedi.
Başkan Aydoğmuş “ Başta, antreman sahalarını ve yüzme havuzlarını gençlerin hizmetine sunan, sporculardan hiçbir hizmeti esirgemeyen Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve Akdağmadeni Gençlik Spor İlçe müdürlüğüne , sporcu öğrencilerimizle yakından ilgilene Kulüp koordinatörü İsmet Yaşar , Antrenör Hakan Altın ve Antrenör Seyit Ali Altın ile ailelere teşekkür ediyorum dedi. HABER MERKEZİ
Akdağmadeni yerel lige katılacak
Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Sivas Spor Okulu Başkanı Ömer Aydoğmuş Akdağmadeni’nde Gücü Spor Kulübü olarak 2024 sezonuda U11- U12- U13 - U14 ve U15 yaş gurubu kategorisinde yerel lige katılacağını açıkladı.
Tahmini Okuma Süresi: dakika
Yorumlar