Başkan Codar, atıl durumda olan eski mezbane binasının artık Çayıralan Belediyesi Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Merkezi olarak kullanılacağını açıkladı.
Hayvan Haklarına Destek
Başkan Codar, yaptığı açıklamada, "Hayvan haklarına verdiği önemle bilinen Çetin Doğan tarafından tedarik edilen sokak hayvanları kısırlaştırma ünitesini Çayıralan Belediyemize bağışlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce belediye olarak ilçemizde 3-4 defa atıl durumda olan eski mezbane binasında kısırlaştırma işlemi gerçekleştirilmişti. Ancak, bu bağış sayesinde artık daha modern bir tesise sahibiz" dedi.
Sokak Hayvanlarına Destek Olacak Gönüllülere Teşekkür
Başkan Codar, sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasının ve bakımının önemine vurgu yaparken, "Bu değerli bağış, sadece atıl bir binayı canlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için de kullanılacak. Bu bağışın gerçekleşmesinde başta Sn. Çetin Doğan olmak üzere, Sn. Özge Nihan Çubukçu hanımefendi ve tüm hayvansever gönüllülere teşekkür ediyorum. Halkımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ