İlçede gerçekleştirilen çalışmalar ve özellikle Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi'nin ilçenin ekonomik kalkınması için büyük bir umut olduğunu dile getiren ilçe halkı, Coşar'ın görevine devam etmesi konusunda kararlılıkla destek verdiklerini belirtiyor.
Coşar, ilçede gerçekleştirilen yol çalışmaları ve Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi için firmalarla görüşmelerine devam ediyor. 
Yapılan yol çalışmalarıyla ilçede daha güvenli ve rahat bir ulaşım ağı oluşturulduğunu vurgulayan Coşar, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi için de kararlılıkla çalıştıklarını ifade ediyor.
Coşar, "İlçemizde yaptığımız yol çalışmalarıyla önemli ve rekor düzeyde yatırımlar gerçekleştirdik ve bu çalışmalara devam ediyoruz. Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi için de daha güçlü bir Boğazlıyan için azimle, kararlılıkla ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Biz çalışmaya devam edeceğiz, Boğazlıyan kazanacak!" şeklinde konuştu.
Gökhan Coşar'ın ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi projesi, ilçe halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış durumda. 
Coşar'ın 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olması için yoğun talep alması, halkın belediye başkanının çalışmalarından memnun olduğunu gösteriyor. HABER MERKEZİ