Yozgat Bozok Üniversitesi, mezun olacak öğrenciler için festival tadında mezuniyet programı hazırladı. 4 gün 4 gece sürecek etkinlikler kapsamında öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşayacak.
ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ
Yozgat Bozok Üniversitesi , 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olacak olan öğrencilerini geleceğe uğurlamaya hazırlanıyor. Üniversitede mezuniyeti için hazırlıklar tamamlandı. Üniversite eğitimi sonrası yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan öğrenciler ve ailelerinin katılacağı mezuniyet törenlerine binlerce ailenin katılması bekleniyor. Bozok Üniversiteli gençler yeni bir hayata başlamadan önce hem yaşadıkları gururu arkadaşları, aileleri ve hocalarıyla paylaşacak hem de etkinliklerde sürpriz sanatçıların katılacağı özel konserlerle okullarına coşkuyla veda edecek.
Mezun olan öğrencilere özel Festival kapsamında Elif Buse Doğan, Rana Türkyılmaz, İlkay Selçuk ve Cihat Köseoğlu konser verecek. Etkinlikler kapsamında DJ Kadir İnanır’da sahne alacak.
Yozgat Bozok Üniversitesi’nde (YOBÜ) 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının mezuniyet heyecanı başladı. YOBÜ Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar’ın liderliğinde hazırlanan etkinliklerde mezun olacak öğrencileri sürprizler bekliyor. Öğrenciler, mezuniyet coşkusu ile birlikte, unutamayacakları anları yaşayacaklar. YOBÜ tarafından törenleri için hazırlıklar başladı.
MEZUNİYET KORTEJİ
ÜÇ GÜN SÜRECEK
Yozgat Bozok Üniversitesi’nde mezuniyet etkinlikleri bugün başlayacak. Etkinlikler kapsamında Fakülte ve Yüksekokulların mezuniyet korteji ise üç gün sürecek. YOBÜ kampüsünde gerçekleştirilecek mezuniyet kortejine tüm birimler katılacak. Kortej yürüyüşleri 22 Mayıs-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.
DOLU DOLU ETKİNLİKLER
YOBÜ tarafından düzenlenen etkinliklere bugün start verilecek. Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Korosu ‘Türk Müziğinden Esintiler’ konseri verecek. Etkinlikler yarın İzmir Devlet Tiyatrosu ‘Radyo-yu Hümayun’ oyunun sahnelenmesi ile devam edecek. 22 Mayıs Perşembe günü Eda Gündüz konseri ile başlayacak etkinlikler Devlet Halk Dansları Topluluğu gösterisi ve Spor Şenlikleri Ödül Töreni ile devam edecek. Günün programı Rana Türkyılmaz konseri ile tamamlanacak.
23 Mayıs Cuma günü Bozok Orkestra ile Finalist konseri ile etkinliklere start verilecek. Bozok Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun ‘Yok artık’ oyununun sergilenmesinin ardından DJ Kadir İnanır sahne alacak. Gece İlkay Selçuk konseri ile son bulacak. 24 Mayıs Cumartesi günü Bozok Orkestra ile Bozok Korosu Konseri ile başlayacak olan etkinlikler Cihat Köseoğlu konseri ile devam edecek. Gecenin son konuğu ise Elif Buse Doğan olacak. Elif Buse Doğan, Türk Halk Müziği konseri ile mezun öğrencilere unutamayacakları bir gece yaşatacak.
GURUR DUYUYORUZ
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, öğrencilerin başarıları ile her daim mutluluk duyduklarını belirterek, mezun öğrenciler için farklı etkinlikler hazırladıklarını söyledi.
Öğrencilerin yoğun bir eğitim öğretim döneminin sonuna geldiğine değinen Rektör Yaşar, 4 gün 4 gece sürecek programlarla festival tadında öğrencileri uğurlayacaklarını aktardı.
ÇETİN MERMERTAŞ