AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, Aydıncık ilçesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
AK Parti Yozgat İl Başkanlığı heyeti, İl Başkanı Hasan Kandemir, Teşkilat Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı Öcal, Teşkilat Başkanı Tuba Doğtaş ve Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Mücahit Çelik Aydıncık'ı ziyaret etti.
Ziyaret programı kapsamında belediyemiz ziyaret edilerek önceki dönemlerde görev almış ilçe başkanlarımız, belediye başkanları ve meclis üyelerle de bir araya gelinerek tecrübe ve görüşleri dinlendi. Esnaf ziyaretinde bulunarak, ilçede kazandırdığı yeni kütüphaneyi yerinde incelendi. Günün sonunda teşkilat mensuplarıyla buluşma gerçekleştirilerek istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Kandemir: "Aydıncık ilçemizde, geçmiş dönem teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Davamıza emek vermiş tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz." dedi.
Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Nazik ziyaretleri ve katkıları için kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.





