Şimşek, Tekke Mahallesi'nde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.
Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yozgat merkez Tekke Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerindeki ticari işletmeleri tek tek ziyaret etti.
Esnaflarla çay içip sohbet eden Başkan Şimşek, iş yerlerinde yürütülen çalışmalar, yerel beklentiler ve esnafın talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
"Her Tokalaşmada Güçlü Bir Gönül Bağı Hissediyoruz"
Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, Yozgat esnafının gösterdiği sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Milletle iç içe olmaya devam edeceklerini vurgulayan Şimşek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Mehmet Akif Caddesi’nde faaliyet gösteren kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her dükkânda samimi bir sohbetin, her tokalaşmada güçlü bir gönül bağının sıcaklığını hissettik. Esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Bizim enerjimiz, hemşehrilerimizin samimiyetinden ve duasından geliyor. Yorulmadan, durmadan; her gün, her saat milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri ve gönülden muhabbetleri için tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum." dedi.



