Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Sorgun Boğazcumafakılı köyünde hemşehrilerle bir aradaydı.

Sorgun-31Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, mevlit yemeğine katıldı. Ardından sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi.

Program sonrası Salihpaşa Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Ekinci, hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra bölgede devam eden belediye projelerini inceleyen Ekinci, Gün Evi açılış hazırlıkları, jeotermal sıcak su sondaj alanı ve Yöresel Lezzetler Durağı’ndaki dekoratif ürünler atölyesi çalışmalarını ekiplerden detaylı şekilde dinledi.

Sorgun Belediyesi, İkinci Aşevini Dualarla Açtı
Sorgun Belediyesi, İkinci Aşevini Dualarla Açtı
İçeriği Görüntüle

Başkan Ekinci açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Vatandaşlarımızla bir arada olmak, onların taleplerini yerinde duymak bizim için çok kıymetli. Sorgun’umuz için değer üretmeye, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak projeleri titizlikle ve kararlılıkla takip etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Sorgun Belediyesi