Çamlık İnternet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rabia Sultan Büyüker ve Erdal Sedef görkemli bir düğünle evlendi.
Meslektaşımız Rabia Sultan Büyüker, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası personeli Erdal Sedef ile dünya evine girdi. Genç çiftlerin düğün merasimleri Yozgat Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Düğün merasimine genç çiftler alkışlar arasında salona girdi. Çiftin ilk dansı davetlilerin büyük beğenisini çekti.
Nuran-Hasan Büyüker çiftçinin biricik kızı Rabia Sultan Büyüker, Filiz-Ertuğrul Sedef çiftinin oğulları Erdal Sedef’in nikah törenleri de gerçekleştirildi. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından genç çiftlerin nikahları kıyılırken, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Alakoç, Ayşenur Yeşer yaptı.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, aile kurumunun; sevgi, saygı, dayanışma ve sadakat gibi değerlerin yaşatıldığı, bireyin kişilik gelişimi ve toplumun huzuru açısından temel bir yapı taşı olduğunu vurguladı. Vali Özkan, evlilik cüzdanını Rabia Sultan Sedef’e takdim ederek bir ömür boyu mutluluk diledi.
MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef ise yeğeninin nikah şahitliğini yapmanın gururu içeresinde olduğunu belirtti.
Sedef, “Rabbim; genç çiftimize iki cihan saadeti versin, ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Genç çifti bu özel günlerinde sevdikleri ve aileleri de yalnız bırakmazlarken anne ve babaları Nuran-Hasan Büyüker, Filiz-Ertuğrul Sedef de tüm davetlilerle yakından ilgilendiler. Yoğun bir davetli topluluğunun katıldığı muhteşem düğün töreninde, gece boyunca susmayan müzik tüm katılımcıları coşturdu. Herkesin doyasıya eğlendiği gecede, ömür boyu sürecek mutlulukları için "evet" diyerek hayatlarını birleştirdi.
Rabia ve Erdal çifti, "En mutlu anlarımızı yaşadığımız bu özel günlerde yanımızda olan; mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan tüm sevdiklerimize, arkadaşlarımıza ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Hakimiyet Gazetesi olarak biz de onlara bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. SALİH AKGÜL