Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin dört bir yanında ivedilikle çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
Çalışmalar Dört Bir Yanda Sürüyor
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin farklı noktalarında ekiplerin yoğun bir mesai harcadığını belirtti. Başkan Coşar, hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yükselmesiyle birlikte asfaltlama faaliyetlerine hız verdiklerini ifade etti.
Yapılan açıklamada, özellikle kış aylarında bozulan ve sürücüler için risk oluşturan yol kesimlerinin öncelikli olarak ele alındığı vurgulandı.
Geçen Yılki Başarı Bu Yıl da Tekrarlanacak
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen kapsamlı yol yenileme çalışmalarının bu yıl da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Coşar, "Havanın ısınmasıyla birlikte, kış şartlarından etkilenen yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için sıcak asfalt çalışmalarımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz kapsamlı yol yenileme çalışmalarını bu yıl da aynı kararlılıkla sürdürecek; yaz sezonu boyunca da ilçemizin dört bir yanında yoğun ve kapsamlı şekilde yollarımızda yenileme çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.



