Kayseri Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Bahri Şahin, Yozgat'ın Çandır ilçesinde devam eden altyapı ve su temini çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret doğrultusunda, ilçedeki mevcut projelerin son durumu değerlendirildi.

Dsi̇ Bölge Müdürü Bahri Şahin Yozgat'ta İncelemelerde Bulundu (4)

Altyapı ve Su Temini Projeleri Masaya Yatırıldı

Yozgat, Çandır Belediye Başkanı Ertan Eroğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DSİ Bölge Müdürü Bahri Şahin'in ilçede yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere Çandır'ı ziyaret ettiğini belirtti. Gerçekleştirilen saha incelemeleri sonrasında, 'Gerçekleştirilen saha incelemelerinde, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda planlanan çalışmalar detaylı şekilde ele alınmış; altyapı, su temini ve devam eden hizmetlerin son durumu hakkında kapsamlı istişarelerde bulunulmuştur.' açıklamasında bulunuldu.

Dsi̇ Bölge Müdürü Bahri Şahin Yozgat'ta İncelemelerde Bulundu (3)

Görüşmelerde, altyapı, su temini ve devam eden hizmetlerin son durumu hakkında kapsamlı istişarelerde bulunuldu. Ziyaret süresince Belediye Başkan Vekili Tuncay Orak da heyete eşlik ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dsi̇ Bölge Müdürü Bahri Şahin Yozgat'ta İncelemelerde Bulundu (5)

Kurumlar Arası İş Birliği Vurgusu

Başkan Eroğlu açıklamasında, bu tür ziyaretlerin koordinasyonu güçlendirdiğini 'İlçemizin kalkınması, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülebilmesi adına kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, gerçekleştirilen çalışmaların Çandır’ımıza hayırlı olması temennisiyle kurban kesimi gerçekleştirilmiştir.' ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda, gerçekleştirilen çalışmaların Çandır'a hayırlı olması temennisiyle kurban kesimi gerçekleştirildi. Çandır Belediye Başkanı Eroğlu, 'Çandır Belediyesi olarak, ilçemizin her alanda gelişmesi ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması adına ilgili kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.' açıklaması ile iş birliklerine devam edecekleri mesajını verdi.

Dsi̇ Bölge Müdürü Bahri Şahin Yozgat'ta İncelemelerde Bulundu (2)

Kaynak: Çandır Belediyesi