Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, Belediye Meclis Toplantısında su tarifesi konusunda araştırma yapılması önerisinde bulundu.

Yerköy1-13"Su Tarifesi Konusunda Araştırma Yapılacak"

Belediye Başkanı Fatih Arslan'ın konuya ilişkin önerisi mecliste kabul gördü. Plan ve Bütçe Komisyonu, su tarifeleri üzerine kapsamlı bir inceleme başlatacak.

Sağlıklı gelecek vurgusu öne çıktı: Yerköy’de gençlere özel eğitim programı
Sağlıklı gelecek vurgusu öne çıktı: Yerköy’de gençlere özel eğitim programı
İçeriği Görüntüle

"Hemşehrilerimizin hassasiyetlerini gözeterek, su tarifesi konusunda Plan ve Bütçe Komisyonumuza detaylı bir araştırma yapılması yönünde öneride bulundum. Bu önerimiz de meclisimizin oy birliğiyle kabul edilmiştir," dedi.
Alınan karar doğrultusunda, komisyon su fiyatlandırmasının mevcut durumunu ve olası revizyon seçeneklerini masaya yatıracak. Araştırmanın ne zaman tamamlanacağına dair kesin bir tarih belirtilmedi.

Oy Birliği ile Alınan Kararlar

Toplantıda, 2026 yılına ait diğer tüm belediye tarifeleri de görüşüldü. Meclis üyeleri, elektrik, doğalgaz, çöp toplama ve diğer belediye hizmet bedellerini içeren tarife listesini oybirliği ile onayladı.

Kaynak: Yerköy Belediyesi