Bozok Bilim İletişimi Ofisi’nde gerçekleştirilen etkinlikte teknoloji ve medyanın genç kadınlara sunduğu fırsatlar, dijital dünyada kadınların rolü ve bu alanlardaki gelişmeler ele alındı.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Genç Kadınların Dijital Dünyadaki Gücü Ele Alındı! (2)Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Rukiye Höbek Akarsu’nun moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk tarafından genç kadınların dijital dünyada kendilerini ifade etme biçimleri, medyanın sunduğu imkânlardan yararlanma yolları ve teknoloji alanında sahip oldukları potansiyel hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Genç Kadınların Dijital Dünyadaki Gücü Ele Alındı! (1)Etkinlik, katılımcıların sorularının yanıtlanması ve karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

Kaynak: Bozok Üniversitesi