AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı | 2025 AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta?
AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı | 2025 AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta?
İçeriği Görüntüle

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla Modifiye, Abartı Egzoz ve Şüpheli Şahıs Uygulaması gerçekleştirdi. Araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşürebilecek sürüş davranışlarını önlemeye yönelik yapılan denetimlerde hem araçlar hem de sürücüler detaylı şekilde incelendi.

EminyetModifiye, Abartı Egzoz ve Şüpheli Şahıs Uygulaması kapsamında araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşürecek şekilde araç ve motosiklet kullanımını önlemeye yönelik yapılan uygulamalarda: 359 Şahıs sorgulanmış, 107 Araç sorgulanmış, 9 Araca yüksek sesli müzik yayınından, 5 Araca modifiyeli araç kullanmaktan, 6 Motosiklet sürücüsüne kask kullanmamaktan, 2 Araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan, 12 Araca diğer maddelerden olmak üzere; Toplam 34 araca cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini bozan ve çevreyi rahatsız eden her türlü araç kullanımına karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: Yozgat Valiliği