Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocukları Vali Konutunda misafir ederek bayramlarını kutladı.
Yozgat'ın merkezinde gerçekleşen ziyarette, çocuklar Vali Özkan ve eşi tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Bayramlaşma programı kapsamında düzenlenen etkinlikte, çocuklarla bir araya gelindi.
"Çocuklarımızın Her Zaman Yanındayız"
Etkinlikte konuşan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, çocukların toplumun en değerli varlıkları olduğunu belirtti. Vali Özkan, "Devletimizin şefkatiyle büyüyen evlatlarımızı, bayram gibi özel günlerde yalnız bırakmamak, onların sevincine ortak olmak bizim için çok kıymetli. Çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi.
Vali konutunda düzenlenen ikramda, çocuklarla tek tek ilgilenen Arzu Özkan da onlarla sohbet ederek bayram hediyeleri takdim etti. Etkinlik boyunca çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Anlamlı Bir Bayram Buluşması
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar için düzenlenen bu özel buluşma, bayramın anlamına uygun bir şekilde gerçekleşti. Çocuklar, Vali Özkan ve eşi ile birlikte zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada, bu tür etkinliklerin devlet koruması altındaki çocukların sosyal hayata uyumunu desteklemek ve onlara toplumun bir parçası olduklarını hissettirmek amacıyla düzenlendiği belirtildi.





