Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut'un girişimleriyle Tokat anayoluna bağlayan güzergahta asfalt çalışmaları başladı.Çalışma alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Davut Karadavut, ekiplerden süreç hakkında bilgi alarak çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Bayram Sonrası Açılacak

Bayram sonrası vatandaşların hizmetine açılması planlanan yol ile birlikte ulaşım daha güvenli, daha konforlu ve daha modern hale gelecek. Bayramın ardından hastane yolunda da asfalt çalışmaları başlayacak. Başkan Karadavut: "Kadışehri’mizin her noktasına dokunan hizmet anlayışıyla, tozun yerini asfalt, zahmetin yerini konfor almaya devam ediyor. Çünkü biz, sadece yolları değil gönülleri de birbirine bağlayan hizmetler üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Yozgat'ı Tokat'a Bağlayan Yolda Yapılan Çalışma Dikkat Çekiyor (1)İlçenin belli noktalarında yapılan çalışmalar ilçede yol konforunu artıracağını ifade eden başkan Karadavut halk ile istişare için olduklarını ifade ederek talep ve isteklere karşı kayıtsız kalmadıklarını bir kez daha belirtti.

Yol güzergahının asfaltlanması ilçe halkı ve şehirlerarası otobüs şoförlerinden tam not aldı. Kadışehri üzerinden Tokat'a gidenler için konforlu bir yolculuk olması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karadavut, Kadışehri için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Kadışehri Belediyesi