Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde, çocukların kültür ve sanatla buluşmasını hedefleyen neşeli bir etkinlik düzenleniyor. Şefaatli Belediyesi öncülüğünde ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan çocuk tiyatrosu ve gösteri şenliği, ilçe halkına keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
Başkan Zeki Bozkurt’tan Tüm İlçe Halkına Davet
Etkinlik programına ilişkin açıklamalarda bulunan Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, çocukların gelişiminde sanatın önemine dikkat çekerek tüm vatandaşları şenliğe davet etti. Başkan Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Belediyemiz öncülüğünde, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından 27 Ağustos Perşembe günü saat 18.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklarımıza özel tiyatro şenliği ve çeşitli gösteriler düzenlenecektir. Çocuklarımızın sanatla buluşacağı, eğlence ve neşe dolu bu güzel etkinliğe tüm ilçe halkımız davetlidir."
Etkinlik Detayları
Tarih: 27 Ağustos Perşembe
Saat: 18.30
Yer: Şefaatli Cumhuriyet Meydanı
Organizatör: Şefaatli Belediyesi & Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü
Cumhuriyet Meydanı'nda kurulacak sahnede sergilenecek tiyatro oyunu ve sürpriz gösterilerle çocukların yaz tatiline neşeli bir anı katılması hedefleniyor.


