Yozgat’ta yaşanan bir trafik kazasının ardından Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Zekeriya Sarı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Sarı’nın vefat haberi, ailesi ve Yozgat esnaf camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
Zekeriya Sarı, Yozgat’ın tanınmış esnaflarından demir ustası Mesut Sarı’nın oğlu olarak biliniyordu. Geçirdiği trafik kazasının detaylarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, kazanın ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Sağlık durumunun kritik seyrettiği Sarı için yapılan tüm tıbbi müdahaleler sonuç vermedi.
Aile ve Esnaf Camiası Yaslı
Zekeriya Sarı’nın vefatının ardından sosyal medya ve yerel paylaşım platformları üzerinden başsağlığı mesajları yayınlanmaya başladı. Mesajlarda, merhuma Allah’tan rahmet, Sarı ailesine, yakınlarına ve tüm Yozgat esnaf camiasına sabır ve başsağlığı dilendi. “Mekanı cennet, makamı âli olsun” temennileri ile duyulan derin üzüntü paylaşıldı.
Bizde Hakimiyet Gazetesi ailesi olarak ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz.



