Vekil Şahan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile görüşme sağlayarak Yozgat adına ihtiyaç ve talepleri dile getirdi.
Yozgat'ın Enerji Talepleri İletildi
Milletvekili Şahan, Bakan Bayraktar’a yaptığı ziyarette, Yozgat genelinde enerji altyapısının güçlendirilmesi ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi konularını ele aldı. Görüşmede, özellikle kırsal bölgelerdeki elektrik dağıtım sorunları ve yenilenebilir enerji potansiyelinin değerlendirilmesi gibi başlıklar öne çıktı.
Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Şahan, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar Beyefendi ile bir araya gelerek ilimiz ve ilçelerimizin bütün talepleri başta olmak üzere, vatandaşlarımızdan gelen ihtiyaç ve beklentileri kendilerine ilettik" dedi.
"İlgi ve Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ederim"
Milletvekili Şahan, Bakan Bayraktar’ın Yozgat’ın sorunlarına gösterdiği yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahan, sözlerine şöyle devam etti: "Yozgat’ımızın önceliklerine gösterdikleri ilgi ve destekleri dolayısıyla Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."
Ziyaretin, Yozgat’ın enerji yatırımları ve altyapı projelerinin hızlandırılması açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi. Milletvekili Şahan’ın, bakanlık nezdindeki girişimlerinin takipçisi olacağı belirtildi.



