Yozgatlıların seyahat planlarını ucuza getirecek dev kampanyada sona gelindi. AJet'in yurt içi uçuşlarda başlattığı ve fiyatları vergiler dahil 849 TL'ye sabitlediği indirimde son düdük bu gece çalacak. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizin sıla hasretini gidermesi için büyük bir fırsat sunan kampanyada 150 bin koltuk hızla tükeniyor.

BU GECE EKRAN BAŞINA: 23.59'DA SONA ERİYOR

21 Ocak'ta başlayan bu kısa süreli fırsat, bu gece (22 Ocak Perşembe) saat 23.59 itibarıyla bitiyor. Yozgatlıların, ucuz bilet kontenjanından yararlanabilmek için elini çabuk tutması gerekiyor.

BAHARDA YOZGAT BİR BAŞKA OLUR

Şimdiden biletini alanlar, 7 Nisan - 21 Mayıs 2026 tarihleri arasında seyahat edebilecek. Yozgat'ın soğukları kırılıp baharın yüzünü gösterdiği, Çamlık Milli Parkı'nın yeşillendiği bu tarihlerde seyahat etmek isteyenler için 849 liralık fiyat büyük avantaj sağlıyor.

Yozgat’ta Sahipsiz Hayvanlar İçin Eğitim ve Rehabilitasyon Atağı
Yozgat’ta Sahipsiz Hayvanlar İçin Eğitim ve Rehabilitasyon Atağı
İçeriği Görüntüle

ACENTEDE YOK, İNTERNETTE VAR

Yozgatlı vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken kritik bir detay var: Bu kampanya biletleri seyahat acentelerinde satılmıyor. İndirimli biletleri yakalamak için işlemlerin sadece AJet.com resmi web sitesi veya AJet Mobil uygulaması üzerinden yapılması gerekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi