Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen NEFES (Türkiye Yüzyılında Yozgat için Yeni Bir Nefes) Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Ailemle Okuyorum" etkinliği, halihazırda devam etmekte olup Yozgat Merkez 100. Yıl Cumhuriyeti Ortaokulu öğrencilerinin velileriyle birlikte kitap okuma etkinlikleriyle sürdürüldüğü belirtildi.

Kipats1Çocukların kitap okuma alışkanlıklarını güçlendirmek için olumlu örnek olmak gereğinden hareketle uygulanan etkinlik zaman zaman velilerin okul kütüphanesinde birlikte kitap okumaları ile devam ediyor. Veliler ile yapılan toplantıda etkinlik ile ilgili olumlu dönütler alındığı ifade edildi.

Yozgat'ta STK'lar Eğitim İçin Toplandı: Tam Destek
Yozgat'ta STK'lar Eğitim İçin Toplandı: Tam Destek
İçeriği Görüntüle

Kipat-3Okul-Aile İş Birliğine Güçlü Katkı

Etkinlik yalnızca kitap okuma alışkanlığı kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda okul-aile iş birliğini güçlendiren bir platform oldu. Katılımcı veliler, bu tür faaliyetlerin çocukların gelişiminde büyük rol oynadığını belirterek okul yönetimine teşekkür etti.

KipatsYürütülen örnek uygulamalar sayesinde hem öğrencilerin çok yönlü gelişimlerinin desteklendiğini, hem de aile ve okul iş birliğinin güçlendirildiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak: "Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: Yozgat MEM