Saadet Partisi Yozgat İl Teşkilatı’nda önemli bir görev değişimi yaşandı. Parti içi değerlendirmeler ve yapılan atamalar sonucunda Saadet Partisi Yozgat İl Başkanlığı görevine Cemil Işıksoy getirildi.

Mustafa Salman’a Hizmet Teşekkürü

Parti teşkilatından yapılan resmi açıklamada, görevi Cemil Işıksoy’a devreden önceki İl Başkanı Mustafa Salman’ın teşkilat bünyesinde gerçekleştirdiği çalışmalara dikkat çekildi.

Yozgat'ta O Partinin İl Başkanı Değişti! (1)Salman’a bugüne kadarki emek ve hizmetlerinden ötürü teşekkür edilerek yeni dönem için temenniler dile getirildi.

Yeni Başkan Cemil Işıksoy’a Başarı Mesajı

Görevi devralan yeni İl Başkanı Cemil Işıksoy’a başarı dileklerinin iletildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yozgat İl Başkanlığımıza Cemil Işıksoy getirilmiştir. Bugüne kadar Saadet Partisi İl Başkanlığımızı yapan Mustafa Salman’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz."

Yozgat'ta O Partinin İl Başkanı Değişti! (2)

Kaynak: Haber Merkezi