Saraykent Kaymakamı Mete Öztürk, Altınsu Köyü’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Muhtar Şimşek Türk tarafından organize edilen iftar davetinde, ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi. Programa İl Genel Meclis Üyeleri Nuri Çınar ve Ömer Yararsoy da katılım sağladı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun hissedildiği programda, köy halkı ile samimi sohbetler gerçekleştirildi. İftar sonrası vatandaşlarla bir süre hasbihal eden Kaymakam Öztürk, davetlerinden dolayı Muhtar Şimşek Türk’e teşekkür ederek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kaymakam Öztürk: "Bu akşam bizleri hoş sohbetleri ve samimiyetleri ile ağırlayan Altınsu Köyü Muhtarımız Şimşek Türk'e ve kıymetli köy halkımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Yüce Allah, birlik ve beraberliğimizi daim, sofralarımızı bereketli eylesin. Ramazan berekettir, paylaştıkça çoğalır. Bugün burada sadece bir yemekte değil, ortak bir idealde ve kardeşlikte buluştuk. Gençlerimizin gözlerindeki enerji ve heyecan, ülkemizin geleceğine olan inancımızı her geçen gün daha da perçinliyor.” ifadelerini kullandı.

Öğretmenler İş Bırakma Kararı Aldı: Yozgat’ta Durum Ne Olacak?
Öğretmenler İş Bırakma Kararı Aldı: Yozgat’ta Durum Ne Olacak?
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Öztürk, ziyaret ettiği hanelerde yaşayan vatandaşların sağlık durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı, taleplerin karşılanması noktasında ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.

Kaynak: Saraykent Kaymakamlığı