Yeni Parti Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, Büyük Mahal Köyü’nde üyelik çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, parti teşkilatı olarak her köy ve mahallede vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.
Yaşar, teşkilat olarak üyelik çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda Büyük Mahal Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti.
Omuz Omuzayız
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında köy ve mahallelerde üyelik çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Yaşar, vatandaşlarla doğrudan bir araya gelerek parti çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.
Yaşar, çalışmaların yalnızca belirli bölgelerle sınırlı kalmadığını, her köy ve mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini söyledi.
Yeni Parti Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, saha çalışmalarının vatandaşlarla birlikte yürütüldüğünü belirterek, “Her köyde, her mahallede; halkımızla omuz omuza büyüyoruz, güçleniyoruz” ifadelerini kullandı.
Yaşar, üyelik çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek, parti teşkilatı olarak vatandaşlarla birlikte hareket etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Yeni Parti Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, açıklamasını “Birlikte başaracağız” sözleriyle tamamladı.



