Yozgat'ın köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Divanlı Mahallesini ziyaret ederek köy halkının taleplerini dinledi. Mahalle olduktan sonra bir çok konuda destek bekleyen Divanlı'da vatandaşların talepleri ard arda geldi.

Yozgat'ta AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, mahalle ziyaretleri kapsamında Divanlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Yozgat Teşkilatı Dinledi, Divanlı Halkı AnlattıKöy statüsünden mahalle statüsüne geçen Divanlı'da gerçekleştirilen ziyarette, mahalle sakinlerinin talep ve önerileri dinlendi. Ziyarete ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarı da katıldı.

"Gönül Buluşmalarına Devam Ediyoruz"

Ziyaret hakkında açıklama yapan AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek, "Hemşehrilerimizle bir arada olmaya, gönül buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Ak Parti Yozgat Teşkilatı Dinledi, Divanlı Halkı Anlattı1Şimşek, "Divanlı Mahallemizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizle hasbihal ettik, taleplerini ve önerilerini dinledik. Samimiyetin, muhabbetin ve birlik ruhunun en güzel örneklerini yaşadığımız bu buluşmalar; güçlü Türkiye yolculuğumuzda bizlere ilham vermeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Yozgat Teşkilatı Dinledi, Divanlı Halkı Anlattı2Kazım Emiroğlu Şimşek, ziyarette kendisine eşlik eden Yönetim Kurulu Üyeleri Şuayip Yılmaz, Enes Canalp, Satılmış Karabulut, Ali Güçlü, Vasif Akçin ve Naci Köksal’a, mahalle başkanına ve Mahalle Muhtarı Mikail Avcı’ya teşekkür etti.

Şimşek, son olarak, "AK Parti olarak; milletimizle gönül köprüleri kurmaya, birlikte yürümeye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye kararlılıkla devam edeceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Arslan Musa Karadeli