İl Başkanı Hasan Kandemir başkanlığında düzenlenen toplantıda, Yozgat’ın geleceğine yönelik yeni hedefler ve teşkilat çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı.

Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı

Toplantıya AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir’in yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı Öçal, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İbrahim Çelik ile il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ak Parti Yozgat Teşkilatı1-1Teşkilatın tüm kademelerinin bir araya geldiği görüşmede, şehrin güncel konuları ve yürütülen projeler değerlendirildi.

25 Yıllık Tecrübe ve Ortak Akıl Vurgusu

Partinin çeyrek asırlık tecrübesine dikkat çekilen toplantıda, ortak akıl ve istişare kültürünün önemi vurgulandı. AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, 25 yıllık birikimden alınan güçle Yozgat ve hemşehrileri için durmaksızın çalışmaya devam edileceğini belirtti.

Toplantı sonunda alınan kararların Yozgat’a, vatandaşlara ve teşkilata hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi