AK Parti Yozgat İl Başkanı Av. Hasan Kandemir başkanlığında düzenlenen toplantıda, kent genelinde yürütülen çalışmalar ile Yozgat ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
AK Parti Yozgat İl Yönetimi Bir Araya Geldi
İl Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, teşkilat çalışmaları ele alınırken Yozgat’ın geleceğine yönelik yapılabilecek çalışmalar da değerlendirildi.
Toplantıda alınacak kararların kent ve vatandaşlar açısından hayırlı sonuçlar doğurması temennisinde bulunuldu.
“Yozgat İçin Durmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz”
Toplantının ardından yapılan açıklamada, AK Parti Yozgat teşkilatının şehrin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.
Açıklamada, “Yozgat’ımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti İl Başkanımız Av. Sn. Hasan Kandemir başkanlığında, olağan Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimiz, hemşehrilerimiz ve davamız için aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
AK Parti Yozgat İl Başkanlığı’nın, önümüzdeki süreçte de kent genelindeki çalışmalarını ve teşkilat faaliyetlerini sürdürmesi bekleniyor.

