Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Osman Aşkın Bak, şehrin spor potansiyeli ile gençlik hizmetlerine dair yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeniden inşa edilen Yozgat Stadyumunun açılışını gerçekleştirmek üzere Yozgat’a geldi. Yozgat Stadyumunun açılış maçı olan Yozgat Bozok Spor ile Sebat Gençlik Spor takımının karşılaşmasını takip ettikten sonra valilik ziyareti gerçekleştirdi.

Adsız Tasarım (1)-139

Valilik Önünde Karşılama

Bakan Bak, valilik binası önünde Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve birim müdürleri tarafından resmi törenle karşılandı. Karşılama merasiminin ardından valilik makamına geçen Bakan Bak, burada gelenekselleşen Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak günün anısına notlarını düştü.

Yozgat’ta Haydar Kutsal Güven Tazeledi
Yozgat’ta Haydar Kutsal Güven Tazeledi
İçeriği Görüntüle

Adsız Tasarım (2)-109

Şehrin Geleceği Konuşuldu

Ziyaretin çalışma toplantısı kısmında ise Yozgat’ın spor tesisleşme oranı, yurt kapasiteleri ve gençlerin sosyal imkanlarına erişimi gibi kritik konular masaya yatırıldı. Vali Mehmet Ali Özkan, il genelinde yürütülen faaliyetler ve planlanan yeni yatırımlar hakkında Bakan Bak’a detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Bakan Bak, Yozgat’ın genç nüfus potansiyeline dikkat çekerek, Bakanlık olarak şehre desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Kaynak: Yozgat Valiliği