Yozgat'ın Yerköy ilçesinde belediye çalışmaları ve sosyal temaslarını aralıksız sürdüren Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, ilçe halkının özel ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Arslan, hafta sonu gerçekleşen düğün organizasyonunda Orhan ve Önal ailelerini yalnız bırakmadı.

Dualar ve Temenniler Eşliğinde Tebrik Etkinliği
Başkan Arslan, Gülsüm ve İbrahim Orhan çiftinin kıymetli kızı Hatice Orhan ile Zarife ve Celalettin Önal çiftinin evladı Ziya Önal’ın düğün merasimine katıldı. Tören alanında coşkuyla karşılanan Başkan Arslan, düğüne katılan davetlilerle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Genç çifte ve ailelerine tebriklerini ileten Arslan, düğün alanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
"Ömür Boyu Huzur ve Sevgi Diliyorum"
Nikah ve düğün merasiminin ardından genç çiftle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, Hatice ve Ziya çiftine bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Yeni kurulan yuvanın huzur ve bereket getirmesini temenni eden Arslan, "Genç kardeşlerimizin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduk. Hayatlarının her döneminde sevgi, saygı ve huzurun hakim olduğu, mutlulukla paylaşacakları güzel ve uzun bir ömür temenni ediyorum. Orhan ve Önal ailelerimizi yürekten tebrik eder, kurulan bu güzel yuvanın hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
Düğün merasimi, çekilen hatıra fotoğrafları ve tebriklerin kabul edilmesiyle neşe içerisinde sona erdi.





