Gerçekleştirilen görüşmede, Boğazlıyan ilçesinin mevcut ihtiyaçları, talep ve beklentileri masaya yatırıldı. Görüşmenin ana gündem maddesini ise ilçede hayata geçirilmesi planlanan yeni Hükümet Konağı Projesi oluşturdu. Başkan Coşar, söz konusu projenin Boğazlıyan’a sağlayacağı idari, sosyal ve ekonomik katkıları Bakan Yerlikaya’ya detaylı bir şekilde aktararak projeye destek talebinde bulundu. Coşar: "Boğazlıyan’ımız için Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemize verdikleri kıymetli desteklerden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya ve Milletvekilimiz Sayın Süleyman Şahan’a teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yukarıdaki ifadeleri kullandı. Coşar, Ankara’dan ilçeye gösterilen ilgi ve yapıcı yaklaşımdan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Yoğun Temaslar Devam Edecek
Belediye Başkanı Coşar’ın Ankara programının, ilçenin kalkınmasına ve projelerine ivme kazandırmayı hedefleyen diğer resmi görüşmelerle devam etmesi bekleniyor.



