Olay, Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Muhammed D. ile 8 aylık hamile eşi Sultan P.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed D.’nin silahla eşine ateş ettiği, ardından aynı silahla kendisine de ateş ederek intihara teşebbüs ettiği belirtildi.

Komşuların İhbarıyla Ekipler Sevk Edildi

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Ağır yaralanan çift, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

8 aylık hamile Sultan P.D., Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil ameliyata alındı.

Bebeği Sezaryenle Dünyaya Getirildi

Durumu ağır olan genç kadın, acil sezaryen operasyonuna alındı. Operasyon sonucunda erkek bebek dünyaya getirildi.

Yeni doğan bebek, tedavisinin devam etmesi amacıyla kentte bulunan özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Genç Anne Kurtarılamadı

Ağır yaralı olarak ameliyata alınan Sultan P.D., doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Eşine ateş ettikten sonra kendisini de vuran Muhammed D.’nin ise sağlık durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA