AK Parti Çandır İlçe Başkanı Cafer Çakıcı, ilçe halkına müjde vererek Çandır-İğdeli ve İğdeli-Babayağmur il bağlantı yollarında yenileme ve düzenleme çalışmalarının başladığını açıkladı.

Başkan Çakıcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Saha incelemelerinde bulunarak yetkili ekiplerden süreç ve projenin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi alan AK Parti Çandır İlçe Başkanı Cafer Çakıcı, yürütülen altyapı ve yol düzenlemelerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Çakıcı, projenin bitimiyle birlikte vatandaşların daha konforlu, modern ve güvenli bir ulaşım imkânına kavuşacağını vurguladı.

Yozgat'ın Çandır İlçesinde Bağlantı Yollarında Start Verildi (1)Süreçte Emeği Geçenlere Teşekkür

Yol yapım ve yenileme sürecine katkı sağlayan isimlere ilçe halkı adına şükranlarını sunan İlçe Başkanı Cafer Çakıcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Çandır İğdeli ve İğdeli Babayağmur İl bağlantı yollarımızda başlayan yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerimizden süreç hakkında bilgi aldık. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayacağız. Gerekli altyapı desteğini sağlayan İl Özel İdare ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder; katkılarından ötürü TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül’e ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Süleyman Şahan’a ilçemiz adına şükranlarımı sunarım."

Kaynak: Haber Merkezi