Sarıkaya İlçe Müftüsü Zühdü Elveren, Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) dünyaya teşriflerinin 1500. yılı münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Sarıkaya Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Adsız Tasarım 2025 09 17T130123.021

Hastane Çalışanları ve Hastalara Gül Takdimi

Müftü Elveren, Başhekim ve hastane çalışanlarına gül takdim ederek, tedavi görmekte olan vatandaşlar için acil şifa temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında, hastane müdürü Sancar Ünal da Müftü Elveren’e eşlik etti.

Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Güngör: “Yahyasaray Barajında Kapalı Sulama Sistemi Şart”
Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Güngör: “Yahyasaray Barajında Kapalı Sulama Sistemi Şart”
İçeriği Görüntüle

Manevi Bereketi Paylaşmak İçin Anlamlı Ziyaret

Sarıkaya Müftülüğü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Mevlid-i Nebi’nin manevi bereketini paylaşmaya vesile olan bu anlamlı ziyaretten dolayı Müftü Elveren’e teşekkür edildiğini duyurdu.

Adsız Tasarım 2025 09 17T130153.190

Toplumsal ve Manevi Önemi

Bu ziyaret, hem sağlık çalışanları hem de hastalar için manevi bir destek sağlarken, Sarıkaya’da Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında toplumun bir araya gelmesine ve manevi değerlerin yaşatılmasına katkı sunuyor.

Kaynak: Sarıkaya Müftülüğü