Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, kreş öğrencileri Türkiye’nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili TOGG ile tanıştı. Çocuklara erken yaşta yerli üretim bilinci kazandırmayı amaçlayan program, eğitici olduğu kadar keyifli anlara da sahne oldu. Minikler, TOGG’u yakından inceleyerek hem meraklarını giderdi hem de yerli teknolojilere dair ilk bilgilerini edindi.

Programın merkezinde yer alan TOGG, yalnızca bir otomobil olarak değil, Türkiye’nin teknolojik gelişimini simgeleyen bir değer olarak tanıtıldı. Kreş öğrencilerine yönelik hazırlanan anlatımda, milli üretimin ülke ekonomisine ve geleceğe katkısı vurgulandı. Etkinlik, çocukların yaş grubuna uygun şekilde planlanarak hem öğretici hem de eğlenceli bir atmosfer oluşturdu.

Minikler TOGG’u Yakından Tanıdı
Program sırasında çocuklara TOGG’un üretim süreci, sahip olduğu teknolojik özellikler ve elektrikli araç olmasının çevreye katkıları hakkında bilgiler verildi. Çocuklar, büyük bir merakla aracın etrafında dolaşarak TOGG’u yakından inceledi, araca dokunarak detaylarını keşfetti. Bu deneyim, çocukların yerli ve milli bir ürünü somut olarak tanımalarına imkan sundu. Miniklerin sorduğu sorular ve heyecanlı tepkileri, etkinliğin amacına ulaştığını ortaya koydu.

Renkli Görüntülerle Tamamlanan Program
Etkinliğin sonunda kreş öğrencileri, TOGG’un etrafında hatıra fotoğrafları çektirdi. Çocukların mutluluğu ve heyecanı objektiflere yansırken, ortaya renkli ve samimi görüntüler çıktı.





