İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şubesi Marifet Okulu 18 Ekim’de yeni döneme başlayacak. 18 Ekim’e kız ve erkek öğrenciler başvurularını yapabilecek. Kız ve erkek öğrencilerin katılımına açık olan programda 8-12 kişilik gruplar halinde eğitim verilecek.

İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Veysel Çekerek, Marifet Okulu’na kayıtlar 18 Ekim’e kadar devam edeceğini belirterek, aynı tarihte programın başlayacağını söyledi.

Öğrencilerin, farklı alanlarda kişisel gelişimlerini destekleyecek eğitimler alacağını dile getiren Çekerek, Değerler eğitimi, Kültür-sanat etkinlikleri, Motivasyon uygulamaları, Sosyal sorumluluk çalışmaları, Spor, drama ve eğitsel oyunlar, Gezi ve kampların programda yer aldığını ifade etti.

Çekerek, Marifet Okulu ile, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra kültürel, sosyal ve ahlaki gelişimlerini de desteklemeyi hedeflediklerini kaydetti.

Ortaokul düzeyindeki gençlere düzenlenen Marifet Okulunda 8-12 yaş arasındaki gençler, 8 -12 kişilik gruplar halinde eğitim alacaklarını aktaran Çekerek, Cemiyet olarak amaçlarının Türkiye'nin en temel ihtiyacı olan milli ve manevi değerlerine bağlı, kaliteli bir eğitimle donatılmış, ilim ve irfan sahibi yeni nesiller yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Çekerek, 5,6 ve 7’inci sınıf çocuklara yönelik hafta sonu düzenlenen Marifet Okulu programına ilginin yoğun olduğuna değinerek, Marifet Okulu’nun her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

KDK'dan İŞKUR çalışanı için faizli maaş farkı kararı
KDK'dan İŞKUR çalışanı için faizli maaş farkı kararı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: SALİH AKGÜL