Bozok Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet etkinliklerinde sahne alan Mehmet Erdem, öğrencilerin yoğun ilgisi ve coşkulu atmosfer eşliğinde unutulmaz bir konser verdi. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, konserin ardından gazetemiz muhabiri Buse Coşar’a özel açıklamalarda bulundu.
"Seyircinin Enerjisi Bize Enerji Veriyor"
Ünlü sanatçı Mehmet Erdem, öğrencilerin coşkusundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Erdem, "Konserde çok eğlendik, çok mutlu olduk. Öğrenciler coşkuluydu, seyirci çok iyiydi. Herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Yozgat'a 8-10 Yıl Sonra Yeniden Geldi
Mehmet Erdem, Yozgat'a daha önce de geldiğini hatırlatarak, "Ben daha az gidebildiğimiz yerlere daha çok gitmeyi seviyorum. Yozgat'a 8-10 sene önce gelmiştik. Şimdi geldik çok mutluyum. Ne zaman çağrılırsak geliriz" dedi.
Sanatçı, sahnedeki performansına da değinerek, "Bizim üstümüzde bir enerji vardı, seyircinin enerjisi de bize enerji veriyor. Gelen herkesin ayağına sağlık" şeklinde konuştu.

"Herkes Kendi İşini Güzel Yapmaya Çalışsın"
Sevenlerine gazetemiz aracılığıyla mesaj veren Mehmet Erdem, "Herkes kendi işini güzel yapmaya çalışsın o zaman dünya daha güzel bir yer haline gelir" dedi.
Konser, öğrencilerin ve davetlilerin yoğun ilgisiyle sona erdi. Etkinlik, mezuniyet coşkusunu müzikle taçlandıran özel bir gece olarak hafızalarda yer etti.





