Yozgat İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Nefes Okuma Şenliği Programı", miniklerin okuma-yazma öğrenme sevincini zirveye taşıdı.

Miniklerin Okuma Bayramı Yozgat'ta Alkışları Topladı2Milli Eğitim Vakfı İlkokulu 1/E sınıfı ve TOKİ Mevlâna İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı bu anlamlı etkinlik, Yozgat Valiliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Devletin Zirvesi Minikleri Yalnız Bırakmadı

Geleceğin teminatı olan minik öğrencilerin bu büyük gurur gününe protokol ve aileler yoğun ilgi gösterdi. Programa; Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katılım sağladı. Vali Özkan ve Müdür Altınkaynak, çocukların heyecanına ortak olarak onlara destek verdi.

Sahnede Devleşen Minikler Yetenekleriyle Büyüledi
Okuma-yazmaya ilk adımı atmanın gururunu yaşayan birinci sınıf öğrencileri, aylar süren hazırlıkların ardından sahne performanslarıyla göz doldurdu. Şenlik kapsamında şu etkinlikler öne çıktı:

Miniklerin Okuma Bayramı Yozgat'ta Alkışları Topladı1Büyük beğeni toplayan gösterilerin ardından, azimle çalışarak okuma yazmayı öğrenen sevimli öğrencilere başarılarını taçlandırmak adına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü