Sorgun’da kurulan Perşembe Pazarı’nda bu hafta, hem tezgâhlardaki ürün çeşitliliği hem de fiyat dengesi vatandaşın yüzünü güldürdü. Sonbahar ürünlerinin tezgâhlara bollukla gelmesiyle birlikte, vatandaşlar pazar alışverişinden memnun ayrıldı.
Özellikle sebze ve meyve fiyatlarındaki makul seviyeler, halkın alım gücünü rahatlattı. Pazarda alışveriş yapan Sorgunlular, fiyatların geçen haftaya göre daha dengeli olduğunu ve pazarın genel atmosferinden memnun olduklarını dile getirdi.
VATANDAŞ: "HEM KALİTE HEM FİYAT İYİ"
Pazarda tezgahları dolaşan vatandaşlar, en çok şu noktalara dikkat çekti: Bolluk: Taze sebze ve meyve çeşitliliğinin fazla olması. Fiyat Dengesi: Temel ihtiyaç duyulan ürünlerde fiyatların cep yakmaması. Kalite: Ürünlerin büyük çoğunluğunun taze ve yöresel olması.
Pazarcı esnafı ise, havaların iyi gitmesi sayesinde ürünlerin verimli olduğunu ve bu verimin fiyatlara olumlu yansıdığını belirtti. Satışlardan memnun olan esnaf ve uygun fiyatlarla sepetini dolduran vatandaş, Perşembe Pazarı'nda bu hafta ortak bir memnuniyet sağladı.




