Yozgat’ın Saraykent ilçesinde tarım ve üretime katkı sağlayacak sera yatırımıyla ilgili önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Keçiören Belediye Başkan Vekili Abdulkadim Mert Demirel ile yatırımcı Adil Koç, Saray Mahallesi’nde devam eden sera yatırımı kapsamında Saraykent Kaymakamı Akın Aydın ile bir araya geldi.
Saray Mahallesi’ndeki Sera Yatırımı Masaya Yatırıldı
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Saray Mahallesi’nde sürdürülen sera yatırımı ve ilçede yürütülen diğer yatırım çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Tarım ve üretim alanında ilçeye kazandırılan yatırımın bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar da değerlendirildi.
İlçedeki Yatırımlar Değerlendirildi
Ziyaret sırasında Saraykent’te devam eden kamu ve özel sektör yatırımları hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.
Kaymakam Akın Aydın, ilçenin gelişimine katkı sunacak yatırımların önemine dikkat çekerek kurumlar ve yatırımcılar arasındaki iş birliğinin devam etmesini temenni etti.
Kaymakam Akın Aydın’dan Yatırımcılara Teşekkür
Ziyaretin anısına Kaymakam Akın Aydın’a yatırımcılar tarafından hediye takdim edildi.
Kaymakam Aydın, Saraykent’e kazandırılan sera yatırımı dolayısıyla yatırımcılara teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Saraykent’te tarım sektörünü güçlendirmeye yönelik yatırımların önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.





