Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevine yeni bir isim atandı. Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Fatih Akgül'ün tensipleri doğrultusunda yapılan atamayla Bekir Arslan, Şefaatli İlçe Başkanı olarak göreve getirildi.
Yeni Dönemde Daha Aktif Olacağız
Konuya ilişkin açıklama yapan Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Fatih Akgül, "Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı olarak ilçe teşkilatlarımızın daha dinamik ve etkin bir yapıya kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Şefaatli İlçe Başkanlığımızda da bir görev değişikliğine gittik" dedi.
Akgül, yeni atamayla ilgili olarak, "Bekir Arslan kardeşimizin tecrübesi ve azmi ile Şefaatli'de gençlik çalışmalarımızı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemizdeki tüm ülküdaşlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.





