Program kapsamında “Ayın Okuyucusu” seçilen öğrenciye ödülü takdim edilirken, okuma alışkanlığıyla örnek olan öğrencimize sertifikası ve sürpriz hediyeleri verilerek başarısı taçlandırıldı.
Etkinlikler çerçevesinde ayrıca Sorgun Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerinin katılımıyla çanta boyama etkinliği düzenlendi. Özel gereksinimli çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, hem keyifli vakit geçirildi hem de Kütüphane Haftası coşkuyla kutlandı.

Sorgun’da Kütüphane Haftası’na Özel Etkinlikler2Sorgun Gençlik Derneği iş birliğiyle düzenlenen programda çocuklarımızın mutluluğu ve üretkenliği dikkat çekerken, Kaymakamımız çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla birlikte çanta boyadı ve etkinliğe birebir katılım sağladı.
Kütüphane Haftası’nın anlam ve önemine uygun olarak gerçekleştirilen bu etkinliklerde, kitap sevgisi, okuma kültürü ve sosyal farkındalık bir kez daha vurgulandı.

Kaynak: Sorgun Kaymakamlığı