Yozgat Belediyesi temizlik işleri personelleri Yozgat'ta bayram temizliğinin bittiğini ifade ederek misafirlerini ve Yozgat halkını ağırlamak için hazır olduklarını ifade etti. Zabıta ekipleri ise her daim sahada olacaklarını belirterek bayramı kutladılar.
"Yozgat Bayram Temizliğine Hazır"
Yozgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, şehir genelinde yürütülen dip köşe temizlik çalışmalarının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Çektikleri videoda neşeli anlara yer veren temizlik işçileri, gurbetçilerin ve Yozgat halkının bayramı tertemiz bir ortamda geçirmesi için tüm sokak ve caddelerin hazır hale getirildiğini belirtti. Şehrin estetiği ve hijyeni için gece gündüz çalışan ekipler, misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
Zabıta Ekipleri Bayram Boyunca Görev Başında
Videonun devamında yer alan zabıta ekipleri ise vatandaşların huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir bayram dönemi geçirebilmesi için her an sahada aktif olacaklarının mesajını verdi. Bayram alışveriş noktalarından denetimlere kadar geniş bir alanda görev yapacak olan zabıta personelleri, tüm Yozgat halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederek görev bilinciyle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.



