Seçim vaatleri arasında yer alan "Akıllı Taksi Durakları", belediyenin kendi makine parkında ve öz kaynaklarıyla üretilerek hizmete sunulmaya başlandı.

Taksici esnafının talepleri doğrultusunda tasarlanan yeni duraklar, hem işlevselliği hem de modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yozgat Belediyesi Üretime Geçti Taksici Esnafına Konforlu Ve Akıllı Duraklar! (2)

Başkan Kazım Arslan: "Verdiğimiz Sözleri Bir Bir Tutuyoruz"

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, durakların belediyenin kendi üretim gücüyle imal edildiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Taksici esnaflarımız için verdiğimiz sözleri hayata geçiriyoruz. Seçim vaatlerimiz arasında yer alan yeni akıllı taksi duraklarımızı, tamamen kendi imkanlarımızla makine parkımızda üretiyoruz. Esnaflarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda; duraktaki araç ve şoför sayıları dikkate alınarak tasarlanan duraklarımız, belediyemizin kendi üretim gücüyle şehrimize kazandırılıyor. Hem işlevselliği hem de estetik görünümüyle şehrimize yakışan yeni duraklarımız, taksici esnaflarımıza daha konforlu çalışma alanları sunuyor. Söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz var."

Yozgat Belediyesi Üretime Geçti Taksici Esnafına Konforlu Ve Akıllı Duraklar! (1)

Esnafa Konfor, Şehre Estetik

Taksi duraklarındaki araç ve şoför kapasitelerine özel olarak boyutlandırılan ve üretilen akıllı duraklar, taksici esnafına kışın sıcak, yazın ise konforlu bir çalışma ortamı sunacak. Yozgat Belediyesi, kendi imkanlarıyla ürettiği bu projeyle hem kamu tasarrufu sağladı hem de şehir merkezine estetik bir görünüm kazandırdı.

Kaynak: Yozgat Belediyesi