Yozgat İcra Dairesi tarafından yapılan duyuruya göre, Merkez ilçesinde bulunan 3+1 daire, sahibine ait ödenmemiş borçlar nedeniyle açık artırmayla satılacak. Yayımlanan ilanda taşınmazın Köseoğlu Mahallesi'ndeki 538 ada ve 55 parselde yer alan C blokta olduğu bildirildi.

Dairenin kuzey ve güney cepheli olduğu belirtilirken, güneş alma açısından avantajlı olduğunun altı çizildi. 3+1 olduğu aktarılan daire için bilirkişi tarafından 1 milyon 992 bin TL olarak açıklanırken, satıştaki KDV oranı ise sadece yüzde 1 olacak.

Yozgat'ın Merkezinde İki Tarla Satılacak: İkinci El Araba Fiyatına Yer Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat
Yozgat'ın Merkezinde İki Tarla Satılacak: İkinci El Araba Fiyatına Yer Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat
İçeriği Görüntüle

Son Tarihi Açıklandı

Yozgat İcra Dairesi'nin yaptığı duyuruya göre taşınmazın ilk açık artırma tarihi 13 Ocak 2026 saat 12.32'de başlayarak 20 Ocak 2026 saat 12.32'ye kadar sürecek. İkinci açık artırma ise 17 Şubat ile 24 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bu haberde sözü edilen içerikler yatırım amaçlı değil, yalnızca bilgi verme amacı taşımaktadır. Lütfen yatırım kararlarını konunun uzmanlarına danışarak veriniz.