Yozgat’ın turistik potansiyeli ve doğasıyla öne çıkan ilçesi Çekerek’te, Millet Bahçesi yenileme çalışmaları kapsamında park sorununa yönelik neşter vuruldu. Çekerek Belediyesi tarafından başlatılan peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarıyla Millet Bahçesi hem daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor hem de bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan araç park alanı genişletiliyor.

Çekerek Belediye Başkanı Av. Üzeyir İnce, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek projenin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Yozgat'ın Turistik İlçesi Çekerek'te Park Sorunu Çözülüyor

50-60 Araçlık Yeni Otopark Alanı Kazandırılıyor

Millet Bahçesi’ni vatandaşlar için çok daha kullanışlı ve düzenli hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Çekerek Belediye Başkanı Av. Üzeyir İnce, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Millet Bahçemizde büyük değişim başladı! Otopark, yeşil alan ve peyzaj düzenlemelerini kapsayan kapsamlı yenileme çalışmalarımıza başladık. Yapımına başladığımız çalışmalar kapsamında, bölgedeki otopark sorununa yönelik en az 50-60 araç kapasiteli yeni bir otopark alanı oluşturuyoruz. Yeni otopark alanımızla birlikte, Millet Bahçemizi araç yoğunluğu bakımından daha düzenli ve kullanışlı hale getiriyoruz."

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem Çekerek halkının hem de ilçeyi ziyaret eden yerli turistlerin Millet Bahçesi’nden daha konforlu şekilde faydalanması hedefleniyor.

Kaynak: Çekerek Belediyesi